De Lage Landen
Website van de Nederlandstalige stad op BordspelWereld / BrettspielWelt

Nieuwe spellen op BSW: Brügge, Skull King, Spacebob en Abluxxen!
 

Handige links

De Lage Landen op BrettspielWelt

  • De Lage Landen Forum - Het officiële forum van De Lage Landen
  • DLL Forum op BSW - Het forum van De Lage Landen op BrettspielWelt
  • NL-talig forum op BSW - Het forum voor Nederlandstalige gebruikers op BrettspielWelt
  • Kopie van het oprichtingsforum - Een kopie van het forum dat werd gebruikt tijdens de oprichting. Alle topics zijn te lezen, maar een hoop andere pagina's niet. Ook slecht te lezen met diverse niet IE-browsers (sorry, maar we zijn al blij dat we het hebben kunnen bewaren voor het nageslacht).
  • Chaos bij oprichting - De log van de eerste uren van DLL. Alleen het werkelijke moment van oprichting ontbreekt in de log… Maar gelukkig hebben wel een schermprint!
    schermprint

BrettspielWelt hulp en informatie

Spelhulp

Puntentellers / inschattingen / ranglijsten

Let op! Voor alle puntentellers geldt dat deze slechts schattingen zijn! De punten per MU spel hangen ten eerste af van het aantal medespelers. Hier is een gewogen gemiddelde voor het aantal punten per spel genomen. Daarnaast kunnen door belastingen, wijzigingen van het aantal punten per spel, bouwkosten, wisselen van het spel in je huis (vanaf W/K 15), yellen (vanaf W/K 16), donaties en het bestellen van de Yell je werkelijke aantal punten aanzienlijk afwijken. Voor meer info zie de FAQ
  • DLL puntenteller - Puntenteller op deze site
  • Arena puntenteller - De puntenteller waarop die van DLL is gebaseerd.
  • Rangvergelijking - Geen puntenteller, maar een grafiek die laat zien hoe je plek op de ranking van BSW is verlopen de afgelopen 31 dagen. Daarmee kun je je eigen positie ook vergelijken met die van anderen.
Laatst gewijzigd: 15-03-2011 (Externe bewerking)
BSWS 2010 Valid XHTML 1.0 Transitional Thuisstad van het Packeis Am Pol (Pinguïn) gilde Internet Explorer 6 wordt op deze site niet ondersteund
© 2010-2011 Galapagos, Anatolis